Menu
Your Cart

Triple X Flavour Concentrate 10ml

Triple X Flavour Concentrate 10ml

Hosszú tesztelések során összeállított több dohányfajta keverékének kiegyensúlyozott, mézes eredménye. A dohány íz kedvelőknek és az áttérni kívánóknak ajánljuk elsősorban.

Ajánlott keverési arány: 10%

Ne használja tisztán az aroma koncentrátumot e-liquid utántöltőként!

A terméket 10 ml-es üvegcsében, cseppentő betéttel és garanciazáras kupakkal ellátva kínáljuk.

Használati útmutató:

Méréshez használjon lehetőleg holttérmentes fecskendőt a pontosabb mérés érdekében, vagy egyéb speciális mérőeszközt. Miután összeontötte, rázza fel alaposan és akár azonnal használható. Javasoljuk, a még karakteresebb és erőteljesebb ízvilág elérésehez szobahőmérsékleten, naponta 30 percet szellőztetve és többször felrázva érlelni.

Tárolás: fénytől védett, száraz helyen tárolandó! Ne érje közvetlen fény és hőhatás! Gyermekek elöl elzárva tartandó!

További információk: Kizárólag e-liquid készítéshez használható! Terhes és szoptató nők valamint a propilénglikolra érzékenyek számára nem ajánlott!

FONTOS!!!

A LiquidHall Aroma koncentrátumok nem különálló ízek -mint az aromák általában-, hanem kész liquidek ízvilágának sűrítményei. A LiquidHall Aroma koncentrátumokat pontosan olyan arányban készítjük el, hogy az alapfolyadékba 9:1 arányban ajánljuk adagolni az ideális íz eléréséhez. Tehát pl. 90ml alapfolyadékhoz, 10ml aromát javasolt rakni, függetlenül attól, hogy melyik ízt választjuk.

Az összetett ízvilágú LiquidHall Aroma koncentrátumok nem más gyártók aromáinak átcsomagolásai. Minden LiquidHall Aroma koncentrátum hosszú fejlesztési és kísérleti folyamaton megy keresztül, mire eléri a kívánt ízhatást.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők: Természetes és természetazonos aromák, propilénglikol bázisban.

Kiszerelési egység: 10ml

Származási hely: HR

Egységár: 199 Ft/ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépj be vagy regisztrálj az értékeléshez!
Címkék: Triple X , Flavour , Concentrate , 10ml