Menu
Your Cart

Szállítási Információk

A megrendelt csomagokat minden esetben a  szállítja házhoz.
A szállítási költségek függnek a választott fizetési módoktól.
Szállítási költségek: (bruttó árak az áfá-t tartalmazzák)

Bankkártya: HAMAROSAN (Választható pénznem: €, HUF, HRK)

Utánvét: 1.390 Ft 

(A futárnak a helyszínen, vagyis az Ön által megadott szállítási címen kell készpénzben fizetni)

PayPal:  1.590 Ft (Szállítási díj: 1.390 Ft + Paypal díj: 200 Ft, választható pénznem: HUF, €)

(A PayPal fizetési felületen végrehajtott vásárlások esetén a futár az Ön által megadott szállítási címre kézbesíti a csomagot, ekkor Önnek már semmilyen fizetni valója nincs!)

Szállítási idő: 1 - 5 munkanap!A munkanapokon 13 óráig leadott rendeléseket, akár a következő munkanapokon a futárszolgálat kézbesíti. (pl. ha Ön hétfőn este 10 órakor rendel, akkor kedden adjuk fel csomagját, ami így szerdán kerül kézbesítésre, ha kedden 13 óráig adja le rendelését, akkor ugyanúgy szerdán várható a csomag, a hétvégén megrendelt termékeket a keddi munkanapon kézbesíti a szállító cég.)
 

15.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES!!!** A 15.000 Ft feletti rendelési összeg esetén az Ingyenes szállítási díj minden esetben érvényes. A különböző fizetési módok esetén terhelheti a szállítási díjat egyéb költség, az alábbi módon:
- utánvét beszedés díja: 0 Ft
- Paypal díj : 200 Ft

Tehát 15.000 Ft feletti rendelés esetén Utánvételes fizetési módot választva a szállítási díj 0 Ft, Paypal fizetési módot választva a szállítási díj 0 Ft + Paypal díj 200 Ft. 


Webáruházunk folyamatosan tájékoztatja Önt a csomag állapotáról e-mailben.
-          A rendszer automatikusan küld visszaigazoló e-mailt a rendelés beérkezéséről.
-          Értesítő e-mailt kap, amikor a rendelt termékeket összecsomagoltuk.
-          Tájékoztató e-mailt küldünk arról, hogy átadtuk a futárszolgálatnak csomagját, ekkor biztos lehet abban, hogy 1-5 munkanapon belül kézhez veheti csomagját.   


FONTOS! Szállítási címnek mindig olyan helyszínt (otthoni cím, munkahely, ismerős, rokon) adjon meg, ahol Ön vagy az Ön által meghatározott személy át tudja venni a csomagot és ki is tudja fizetni. A futár érkezése munkanapokon 07:00 – 19:00 óra között várható. A kézbesítő fix útvonalon közlekedik így pontos időpontra (pl.: du. 13:15) nem tud kézbesíteni, az ilyen jellegű kéréseket nincs módunkban továbbítani a Fáma futárszolgálat felé.
A Fáma futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futárszolgálat a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a regisztráció során a telefonszámát helyesen adta meg, úgy a futár egyeztet Önnel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Ha nem rendelkezik a futárszolgálat telefonszámmal a címzetthez, úgy az első sikertelen kézbesítés után 5 munkanappal újra kiszállítja a csomagot. A második kézbesítés sikertelensége után, a csomagot visszaküldik a feladónak aki a következő rendelés alkalmával jogosult dupla szállítási díjat felszámolni.
Kizárólag bontatlan és sértetlen csomagot vegyen át. Ha sérülést tapasztal a csomagon, kérem vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral és a csomagot ne vegye át. A küldemény átvétele után a hiányosságokra vagy sérülésekre vonatkozó reklamációt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha a termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető. 
A csomag szállításáért felelősséget csak a futárnak való átadásig biztosítunk, a küldemény felvételét követően a  szállítócég felelős a csomagokért, így késedelmes csomagkézbesítés és elveszett csomagok miatt a futárszolgálat a felelős, panaszát kérjük az info@liquidhall.com email címen jelezze, mi pedig továbbítjuk a futárszolgálat felé.

Nagykereskedelmi partnerek (kizárólag cégek) számára a szállítási díj súlyfüggő ami az Ügyfelet terheli.

Fáma Futárszolgálat Elérhetősége:

Csomaginformáció: +36 20/347-3107
E-mail: info@famafutar.hu
Web:
www.famafutar.hu
Csomagkövetés: ITT.