Pontgyűjtő rendszer

Vásárlóink bizalma és elégedettsége fontos számunka, ezért webáruházunkban pontgyűjtő rendszer működik :). A termék adatlapjába lépve láthatóvá válik a termék után járó hűségpontok mennyisége, illetve az is, ha hűségpontokban kívánja megvásárolni a terméket, akkor mennyi szükséges ehhez. 

A pontgyűjtő rendszer minden egyéb más akció alatt is igénybe vehető és a kedvezményes árú termékekre is vonatkozik. Tehát bármilyen mértékű akció vagy árengedmény keretein belüli vásárlás esetén is jár  hűségpont.

A pontgyűjtő rendszerrel Ön egy folyamatos, minden vásárlásra vonatkozó kedvezményrendszerbe kerül. A pontgyűjtő rendszerben szerzett kedvezmény egy rugalmas és könnyen beváltható engedmény. 

Minden megszerzett pont 1 forintnak felel meg. 1 pont = 1 forint. Nincs „lejárati” ideje, amíg aktív a regisztrációja a pontjait bármikor érvényesítheti. A pont teljes értékű fizetőeszköz. A hűségpont vissza nem téríthető, készpénzre át nem váltható és át nem ruházható. Szállítási költség, utánvét után nem jár hűségpont.

A termékekre különböző mértékű hűségpontok szerezhetőek.

A webáruházban, minden regisztrált és érvényes online rendelést leadott vásárló számára, a hűségpont automatikusan jóváíródik. Hűségpontokat, gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott online vásárlással lehet. Telefonon, e-mailben leadott rendelések után nem jár hűségpont.

Hűségpontjait megtekintheti „FIÓK”-jában a HŰSÉGPONTOK opciót kiválasztva vagy vásárlásnál a kosár megtekintése opció kiválasztása után.
 

Hűségpont beváltásának menetei: (I.)

1.     Kosár megtekintése:

2.    Hűségpont beváltása

Zárójelben látjuk a rendelkezésre álló hűségpontjaink számát.

3.    Beírjuk a felhasználni kívánt pontjaink számát, majd a „PONTOK BEVÁLTÁSA” gombra kattintva az összeg jóváíródik a végösszegből.
Hűségpont beváltásának menetei: (II.)

1. Fizetés vagy Pénztár megtekintése: 2. Hűségpont beváltása


Zárójelben látjuk a rendelkezésre álló hűségpontjaink számát.


3.    Beírjuk a felhasználni kívánt pontjaink számát, majd a „BEVÁLTÁS” gombra kattintva az összeg jóváíródik a végösszegből.

Nálunk, mindig számíthat kedvezményre!!!